Service-knapp-3.gif

ETIKETT LÖSNINGAR

ASTRO M1C

Med den nya bläckstråletekniken kan du skriva ut "in-house" och "on-demand" färgetiketter och etiketter för produkter och förpackningar. Med denna revolutionära teknik, kan du svara på behoven och kundens behov. Kunden kan nu skriva ut vad han vill, när han vill, och för mindre pengar. Utan förlust av hastighet kan du skriva ut variabla data som ID nummer, satsnummer, utgångsdatum, streckkoder etc.

Läs mer»

Film klipp

 

Astro-L1.png

ASTRO L1

Den här skrivaren är den senaste generationen av vår framgångsrika skrivare, AstroJet M1-C fyrfärgs etikett skrivare.
Specifikationerna för båda skrivarna är huvudsakligen
samma:
• Utskriftshastighet upp till 18m / min.
• Hög utskriftskvalitet på 1600x1600dpi
• Exceptionellt låga utskriftskostnader
• Litet eller inget underhåll krävs

Läs mer»

Film klipp

 

ANY-002

Med ANY-002 som är en led lösning kan högkvalitativa etiketter produceras till rimliga priser och förbruknings kostnader.
Med hög kapacitet toner och trummor kan etiketter med hög upplösning användas och produceras till rimliga priser. De tryckta etiketterna behåller sin kvalitet under en längre tid eftersom de har överlägsen vattentålig toner och är mindre
mottagliga för effekterna av yttre miljöer.

Läs mer»

Film klipp

 

SCR22

Den digitala etikettplottern utan lamineringsmodul är idealisk för dem som använder pigmentbaserade bläck / lasertekniska skrivare (vatten och blek resistent).

Läs mer»

Film klipp

 

SCR22PL

Den digitala etikettplottern med lamineringsmodul är idealisk för dem som använder pigmentbaserade bläck / lasertekniska skrivare där det hela tiden påverkas av väder och vind. 

Läs mer»

Film klipp

 

SCR35PL

Samma cutter som oven men skillnaden är formatet. Denna klarar upp till SRA3 i bredd.

Den digitala etikettplottern med lamineringsmodul är idealisk för dem som använder pigmentbaserade bläck / lasertekniska skrivare där det hela tiden påverkas av väder och vind

Läs mer»

Film klipp

 

LASER FINISHING SYSTEM

Taurus-laserskärare är ett system som, laminerar, laserskär,

tar bort avfall, slitsar och återspolar.
Utrustad med en 3 axlar-skanner och den senaste inom laserteknologi, erbjuder denna enhet ett bättre X- och Y-register och skär djupkontrollen (Z) så att användaren kan skära med olika effektnivåer på samma etiketter. Detta innebär en ökning av kvaliteten och precisionen av etikettkanter och en högre flexibilitet i etikettdesign.

Läs mer»

Film klipp