Service-knapp-3.gif

FÖRPACKNINGSLÖSNINGAR

BIZPRESS 13R

BIZPRESS 13R använder den bästa avancerade LED-produktionsutskriftsmotorn och EA-toner. Nu blev den här smala webbpressen spelbytaren på marknaden med hög kvalitet, hög effektivitet och låga driftskostnader. De flesta leverantörer av utskriftstjänster kommer att behöva den för att förbättra deras lönsamma och flexibla digitala tryckverksamhet.

Läs mer»

Film klipp

DUOBLADE

Duoblade en av markandens absolut snabbaste skärplotters rulle till rulle. Efter tex printet från BIZPRESS 13R så flyttar man enkelt sin rulle för att skära ut sina etiektter. Maskinen både laminerar skär och rensar. Den slittar även så att det på en 350 mmm rulle i bredd klan bli flera mindre rullar. DUOBLADE jobbar även med dubbla skärhuvuden. Något som gör att hastigheten blir den dubbla.

Läs mer»

Film klipp

RIGOLI MVZ 1000

Med MVZ-1000 siktar vi främst på förpackningsindustrin. De unika funktionerna i MVZ1000 gör det möjligt för användare att göra sina små, mellan stor utskrifter internt. Den digitala trycktekniken möjliggör anpassning utan extra kostnader.Färgtryck utan att kalibrera skrivaren mellan jobb.

Läs mer»

Film klipp

RIGOLI MVZ 1000 med efterbehandling

Med MVZ-1000 siktar vi främst på förpackningsindustrin. Med MVZ1000 kan man variera sin tryck på förpackningsmedia för att kunna göra sina förpackningar för små eller mellanstora serier inline med printern. Den digitala trycktekniken möjliggör anpassning utan extra kostnader. Färgtryck utan att kalibrera skrivaren mellan jobben. I denna lösning har man satt en fyllningsmaskin, direkt efter tryck går media vidare in i efterbehandlaren online. Det svetsas ihop och fylls med tex chips, kaffe etc.

Film klipp