Service-knapp-3.gif

FOLIERINGS MASKINER

FT 12

FoilTech FT-12 är det senaste inom serien av foliemaskiner från Caslon Limited. Den här handmatade modellen innehåller en helt digital kontrollpanel för exakt inställning av både temperatur och hastighet, vilket gör att alla upprepade jobb enkelt och snabbt kan återupprättas.

 

Läs mer»

 

FT 12F

FoilTech FT-12F är den automatiska matningsversionen av FT-12 och är den senaste inom serien av foliemaskiner från Caslon Limited. Denna friktionsmatningsmodell innehåller en helt digital kontrollpanel för noggrann inställning av både temperatur och hastighet, vilket gör att alla upprepade jobb enkelt och snabbt kan återupprättas.

 

Läs mer»

 

Automatic FoilTech Systems

Folie-Tech-systemet fyller klyftan mellan hög volymfoliering och de som vill producera kvalitet, kortvariga eller personifierade, skuggade bilder från laserutskrifter. Det är också den perfekta maskinen för framställning av folie ark ​upp till A3-storlek och för att lägga till säkerhetsfunktioner i förtryckt lager. Den professionella versionen har en automatisk pappersavkännande och intryckaktiveringsanordning medan standardmodellen kräver att operatören ska
engagera intrycket med en hävarm.
 

Läs mer»

 

FL 380

FL 380 är maskinen för den lilla användaren och som även vill ha 

möjligheten till omslagslaminering. En utmärkt hand matat liten 

maskin som klarar det mesta.  

Läs mer»

 

SKYLAM 380

ÄVen denna lilla maskin klarar av det mesta för dig som bara

kör lite då och då. Maskinen klarar omslagslaminering och den

klarar foliering.

Läs mer»