Service-knapp-3.gif

Plotter & Flatbed Plotters

SKYCUT C-Series Vinyl Cutter 

En liten smidig bordsplotter. Det unika med SKYCUT är att de läser av med kamera. Detta gör att det blir väldigt hög pression i skärningen.  Denna cuttern finns i 3 storlekar. 370 mm, 500 mm, 720 mm. Som opption finns dessa plotters att få med stativ.

.

Läs mer»

 

SKYCUT V-Series Vinyl Cutter 

För företagen som kör lite större produkter. Det unika med SKYCUT är att de läser av med kamera. Detta gör att det blir väldigt hög pression i skärningen.  Denna cuttern finns i 3 storlekar. 720 mm, 1350 mm, 1650 mm.

.

Läs mer»

 

SKYCUT D-Series dual heads vinyl cutter 

Skycut med dubbelt huvud. En som skär en som bigar. Det gör att du på ett enkelt och smidigt sätt kan göra tex. Boxar. Naturligtvis har den kamera läsning så att pressisionen blir hör och effektiv. modellen kan även förses med bord så att den på ett enkelt vis blir en plan cutter. Modellen finns i storlek 720 & 1350 mm

 Läs mer»

 

  

SKYCUT F4560 Flatbed cutter 45x60

SKYCUT flatbed vinyl cutter inklusive programvara är en perfekt match för produktion av små och medelstora serieproduktion samt designprover. Maskinen ​med en särskilt tyst vakuumpump erbjuder en maximal arbetsyta på 40cm x 60cm och fixerar på ett tillförlitligt sätt materialet som ska skäras på sitt sugbord. Bordet har kamera läsning vilket gör att pressionen blir mycket hög.


 Läs mer»

  

SKYCUT F6090 Flatbed cutter 60x90

SKYCUT flatbed vinyl cutter inklusive programvara är en perfekt match för produktion av små och medelstora serieproduktion samt designprover. Maskinen ​med en särskilt tyst vakuumpump erbjuder en maximal arbetsyta på 60cm x 90cm och fixerar på ett tillförlitligt sätt materialet som ska skäras på sitt sugbord. Bordet har kamera läsning vilket gör att pressionen blir mycket hög.


 Läs mer»

  

Die Cutter Digifust 6080

DIGIFUST 6080 är en flatbäddskärare som gör det enkelt att möta kundförfrågningar på beställning av liten volym och personliga saker, allt ifrån gratulationskort till förpackningar mm ...


 

Läs mer»

  

PIRINA SML 1000

Vårt mest avanserade bord. Klarar att skära i riktigt tuffa och tjocka material.

Skärbordet är att jämföra med de riktigt stora borden. Skillnaden är att detta bord är litet. Det betyder att man kan ha det på det lilla tryckeriet.

 

Läs mer»

Film Klipp