Service-knapp-3.gif

LAMINATORER

CALA 140-160H 

Kallaminator och monteringsmaskin med hjälpvärme i ovanvals.

CALA140-160 kalllaminator för laminering, montering, applicering av tejp.

 

Läs mer»

 

SKYDSB 1650

Varm- och kall- laminator upp till 150 grader.

En större och kraftigare maskin för den riktigt kräsne. Går att laminera dubbelsidigt både kallt och varmt. Klarar tjocklekar upp till 13 mm och med maximal bredd 160 cm.

 

Läs mer»

 

RECO Laminatorer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse in erat vitae orci egestas venenatis. Aenean aliquam sem et ante tempus dapibus.

 

Läs mer»

 

PLASTI 350 ASP 

Enkel- eller dubbelsidig laminator för bokomslag.

En halvautomatisk lamineringsmaskin idealisk för omslagslaminering

och inkapsling med filmer från 25 till 250 mikron. Justerbar

temperatur av rullarna och hastigheten leder till en perfekt laminering.

Finns med manuell- eller  halvautomatisk "luftsugmatning."

 

Läs mer»

Film klipp

 

PLASTI 350 XP

Enkel- eller dubbelsidig laminator för bokomslag.

En halvautomatisk lamineringsmaskin idealisk för omslagslaminering och inkapsling med filmer från 25 till 250 mikron. Justerbar temperatur av rullarna och hastigheten leder till en perfekt laminering. Finns med manuell- eller  halvautomatisk "luftsugmatning."

 

Läs mer»

Film Klipp

 

PLASTI 520 XP

Enkelsidig professionell laminator med manuell matning och automatisk arkseparator. Laminatorns övre vals är gjord av stål vilket förbättrar trycket för enkelsidiga lamineringar. Den nedre valsen är gjord av stålkärna och mrd hårt gummi som beläggning, Detta leder till ett automatisk tryck på dina media.

 

Läs mer»

 

PLASTI 540 ASP

PLASTI 540 ASP är topplaminatorn i MAMO-sortimentet. Helautomatisk laminator med KBA sugmatningshuvud och BECKER vakuumpump. Extremt pålitliga med elektriska SCHNEIDER, OMRON-komponenter med användarvänlig programvara installerad på en pekskärmsenhet. Oljeuppvärmningssystem och pneumatiskt tryck ger en stabil temperatur och högt tryck för ett perfekt lamineringsresultat.

 

Läs mer»

 

MODULMOUNTER

Vi har valt att representera ett danskt modulbyggt laminatbord.Bordet som har namnet Modulmounter är ett bord som går att "växa i. 

Bordet är uppbyggt i form av moduler vilket gör att även om det är trångt med små dörrar eller trappor så går det att installera utan större besvär.

Läs mer»

Film Klipp